Uw masseur

Trotse vader van twee kids, zeer open en toegankelijk, spontaan en altijd een enorme drive gehad om andere mensen te helpen. Van jongs af aan veel affiniteit met sport, het menselijk lichaam en de medemens. Veel ervaring in het bedrijfsleven en de sportwereld en bij beide helaas maar al te vaak mensen over hun grenzen zien gaan met alle nadelige gevolgen vandien, inclusief mezelf.

Voor mij aanleiding om me te gaan richten op de gezondheid van de medemens want voorkomen is nog steeds beter dan genezen. Als NGS gediplomeerd masseur beschik ik over een goede kennis van het menselijk lichaam (anatomie, bewegingsapparaat, fysiologische en biologische processen) alsook de psyche (dit alles vergelijkbaar met 1½ jaar fysiotherapie-opleiding) en kan diverse klachten in een vroeg stadium herkennen en verhelpen.

Ik werk dan ook op licentie en onder auspiciën van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage), de enige door de overheid erkende instantie op het gebied van massages en tevens gelieerd aan het NOC*NSF.

Met gezonde groet,

Eric Bikker